Mijn missie
Herinneringen zijn als koekkruimels, je komt ze steeds weer tegen als je helpt

Verpleegkundige in hart en nieren en vanaf mijn 18de werkzaam in de zorg. Voor mensen met dementie heb ik een warm hart. Ik vind aandacht voor mensen met dementie belangrijk en wil de kracht van herinneringen onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk naasten, mantelzorgers en organisaties. Ik zie in het werkveld dat er weinig mee gedaan wordt, het levensboek is nooit gemaakt of ligt op tafel. Ik zou dit willen veranderen om familie, zorgmedewerkers en anderen die geïnteresseerd zijn in de kracht van herinneringen.

Zelf gebruik ik herinneringen dagelijks in mijn werk als verpleegkundige omdat het mensen opfleurt en ze weer even onbekommerd hunzelf kunnen zijn. Op moment herinneren ze zich weer wie ze zijn. Jij zult voor de persoon die herinneringen weer aan moeten zetten.

Daarnaast een grote passie voor natuur, creativiteit en fotografie. Al enige jaren professioneel bezig met fotografie. Ik leer anderen sfeervol en creatief fotograferen. Fotograaf en verpleegkundige. Ze zitten beide in mijn hart. Mijn kennis over dementie wil ik inzetten om mooie herinneringen te maken. Verder maak ik vanuit mijn overvol archief met foto's gepersonaliseerde boeken vol herinneringen voor mensen met dementie.